Sprekers

 • Cor Molenaar

  Cor Molenaar

  Cor Molenaar is Bijzonder Hoogleraar eMarketing bij RSM/ErasmusUniversiteit. Hij houdt zich vooral bezig met de invloed van internet op het gedrag van mensen en bedrijven en de gevolgen hiervan voor business modellen en supply chains. Hij adviseert bedrijven, leidt boardroom sessies en geeft lezingen. Daarnaast publiceert hij regelmatig via een eigen nieuwsbrief, video’s (www.contextuallearning.nl) en boeken.
 • Giuliano Mingardo

  Giuliano Mingardo

  Giuliano Mingardo heeft een MSc in Economie en in Urban Management. Sinds 2001 werkt hij als senior onderzoeker en docent bij de Erasmus Universiteit Rotterdam. Giuliano is gespecialiseerd in parkeerbeleid en mobiliteitsmanagement. Hij heeft gewerkt aan verschillende nationale en internationale projecten op het gebied van parkeren en mobiliteit en adviseert regelmatig lokale overheden en grote bedrijven over deze kwesties. Hij is een vooraanstaand spreker, zowel op nationaal als op internationaal niveau.
 • Mark van Doorn

  Mark van Doorn

  Mark van Doorn is DesignManager bij Philips Lighting Design. Van Doorn spreekt op het Seminar Retail en Parkeren over Multi zintuigelijke beleving.